dimarts, 12 d’abril del 2011

NOTÍCIES

1st ENGLISH AFTERNOON'S
Tot un èxit les primeres tardes d'anglès on els nens de tercer, quart, cinquè i sisè de primària han realitzat un seguit d'obres teatrals en llengua anglesa. Un èxit de participació dels nostres alumnes de cinquè i sisè i de la forta assistència de familiars dels alumnes. Pròximament tindrem fotografies.

FEM MATES.
Gran èxit dels alumnes de sisè de primària en aquest concurs. Els nostres alumnes que van participar van ser: Anna Rovira, Pau Riera, Roger Magem, Biel Sanz, Pau Coma i Pau Vila. En Pau Riera va quedar tercer, en Roger Magem quart i podran assistir a la final de Catalunya del Fem Mates a Terrassa. En Pau Vila va guanyar en la categoria de grup. Aquest concurs es va disputar a Malgrat de Mar.

FÒRUM D'ESCOLES VERDES
El passat dia 6 d'abril un petit comité de cinquè van anar a Viladrau a celebrar el Fòrum d'Escoles Verdes de les comarques de la Catalunya Central. Aquests alumnes que van assistir al Fòrum van ser l'Íngrid Planàs i en Pol Vilaseca. Van estar acompanyat pel seu tutor, Enric Rota. En aquest fòrum els alumnes van explicar un nou joc sobre l'aigua que han portat a terme mestres de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

TREBALL DE RECERCA
Els alumnes de sisè d'EPRI estan realitzant un treball de recerca sobre diferents punts d'interès personal. És un aspecte motivador que cada alumne/a pugui escollir un tema que li agradi. Doncs el dilluns, en Pau Coma va convidar un atleta que realitzarà una prova que es diu ULTRAMAN. Aquest corredor es diu Pep Sánchez i els alumnes li van fer moltes preguntes i van poder gaudir d'una xerrada molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada