divendres, 12 d’octubre del 2012

OLOT. OCTUBRE 2012.

El passat dia 11 d'octubre tot el cicle superior vam visitar la cooperativa LA FAGEDA:

 
Sabeu quants litres de llet produeix una vaca de la Fageda?
Uns 30 litres diaris. Aquesta de la Laia segur que no.Tothom va tocar alguna de les cinc centes vaques que formen la granja de La Fageda.
Durant un any aquestes vaques reben unes 50.000 visites.


Al final de la visita ens van oferir un làctic, crema, etc... Molts dels vostres fills van optar pel "Griego" de Maduixa. Per cert, quan estàvem esmorzant va passar per aquesta zona el creador de la Fageda, nom singular el d'aquesta persona, Cristóbal Colón.
 
A les 12 vam arribar al Museu dels Volcans d'Olot. Vam dividir el grup en dos, sisè i cinquè. Els dos grups vam tenir la gran sort de tenir dos guies molt bons i que ens van explicar moltes coses. Ja podeu veure els alumnes de cinquè, no es van perdre cap explicació i en tot moment es van mostrar molt atents.
Ja per acabar, vam veure un vídeo i ens van fer un simulacre d'un terratrèmol. Una experiència que segur que no oblidarem. 
 
 
Maqueta de la zona volcànica de la Garrotxa.
Olot destaca per tenir al seu voltant uns quaranta volcans.

 
 
 


L'Alejandro, en Joel, en Marc i en Nil van ajudar a la Laura, la guia, a il·luminar aquesta magnífica maqueta.

 
Aquí tenim un dibuix d'un volcà. Esperem que el dia 19 poguem veure els volcans dels vostre fills. Els hi sortirà bé? Fotografies a partir del 20 d'octubre.

Després dels volcans, ens expliquen els terratrèmols i ens van explicar els més terrorífics que han passat. A Xile, el 1960 un terratrèmol de 9'5. Sumatra el 2009 un altre de 7'6. Japó el 2011 de 8'9.
 
5è EPRI

6è EPRI
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada